та колеги проблема ми е следния ............ двигателя ми е след основен ремонт на около 2000 км хар4и ми по 1л на 200 300 км масло ........... със селения 20к съм ............ ремонта ми се състоеше във смяна на колянов вал бутала и биели ...... тия неща са втора употреба .......... освен тях са сменени сегменти семеринги биелни и основни лагери гуми4ки на клапани ..
колата си работи супер оба4е пуши и гори масло
видел съм се в чудо ....... казват ми 4е несхто буталата трябвало да улягат ама нали се мерат тия неща и оттам на татък ако всичко е наред трябва да не харчи масло ......... или поне не и толкова .........................
ако може някои да ми каже дали е нормално или не е и на какво може да се дължи това ..............
а колата ми е в гаранция уж ............. ама ми казват че не е тяхна вината (сигурно е на боико борисов)
колата си работи супер оба4е пуши и гори масло
видел съм се в чудо ....... казват ми 4е несхто буталата трябвало да улягат ама нали се мерат тия неща и оттам на татък ако всичко е наред трябва да не харчи масло ......... или поне не и толкова .........................
ако може някои да ми каже дали е нормално или не е и на какво може да се дължи това ..............
а колата ми е в гаранция уж ............. ама ми казват че не е тяхна вината (сигурно е на боико борисов)
Comment